Velkommen til meg

Velkommen til meg

Jeg er en glad, relativt ung tjommi fra Bergen med en stor lidenskap for tatoveringer. Jeg har valgt å opprette denne bloggen for å dele min lidenskap, da jeg også elsker å skrive.

Jeg har bodd i Bergen i nesten hele mitt liv, og flyttet tilbake hit i 2012 etter tre år som student i Oslogryta. Jeg eier en leilighet like i nærheten av sentrum, og det tar meg ca. 20 minutter å gå inn til der det skjer. Leiligheten kjøpte jeg før jeg var ferdig med studiene, så jeg leide den ut til et ungt par i starten, før jeg tok over den selv når jeg flyttet tilbake. Den er faktisk ganske stor, og jeg tenker nok at jeg blir boende her en stund.

morning views

Jeg har en ganske alminnelig jobb for tiden, jeg jobber i en butikk i sentrum. Det er ikke drømmejobben, men jeg trives veldig godt sammen med mine kolleger. Vi er ekstra flinke på å dra ut på lønningspils – ofte bare pils også. Det er en fin jobb å ha mens jeg sparer penger til å få drømmen min i oppfyllelse om noen år. Jeg vil nemlig veldig gjerne åpne en egen tatoveringssjappe.

Tatovering = kunst

tattoo in the makingJeg har alltid vært veldig interessert i kunst. Jeg sørger alltid for å besøke et lokalt galleri hver gang jeg reiser et sted, og jeg har naturligvis vært på Louvre, i Paris. Jeg syns egentlig all kunst er fint, men jeg foretrekker aller helst litt eldre kunst. Spesielt er jeg glad i surrealismen og Salvador Dalì – min favorittkunstner. Jeg syns det er noe utrolig fascinerende over surrealistiske malerier, og jeg liker at man blir stående å studere bildene lenge.

Tatovering er også kunst. Det kalles kroppskunst, og det er jo nettopp det det er – kunst på kroppen. Enkelte tatoveringer er så fine, at man like gjerne kunne hatt det på veggen hjemme i stua eller gitt motivet i gave. Jeg begynte ganske tidlig å interessere meg for tatoveringer, og har holdt på interessen siden det.

Dette kan du lese mer om her

På denne bloggen vil jeg skrive litt om andre interesser jeg har, blant annet å spille poker, og hvordan jeg tenker å gå fram for å åpne min egen tatoveringssjappe. Jeg vil også skrive litt om mine favorittsteder å besøke i Bergen, samt hvilke tatoveringer som jeg anser som de mest populære for tiden.