Åpne min egen tattoosjappe

Åpne min egen tattoosjappe

Som nevnt hundre ganger før, har jeg en sterk lidenskap for tatoveringer. Jeg har også en sterk lidenskap for kunst. Ikke bare liker jeg å få tatoveringer på kroppen og å se på kunst, men jeg har alltid likt å tegne og illustrere ting selv. Jeg har ikke gått på noe som helst kurs, men jeg er ganske god om jeg får si det selv. Jeg har tegnet og malt helt siden jeg kan huske, og faktisk har mamma sagt at jeg tegnet før jeg kunne gå. Jeg finner en slags ro i det, jeg blir i god balanse innvendig når jeg skaper kunst, og jeg liker å bruke tid på å gjøre det så perfekt som mulig. Det er som en slags terapi for meg, og det hjelper meg å fokusere på andre ting også – det skjerper fokuset mitt generelt.

tatto signSpesielt gøy er det når venner, bekjente og familie gir meg komplimenter og faktisk ønsker å kjøpe det jeg lager. Jeg tar naturligvis ikke penger for det, da det er betaling nok i seg selv at de vil henge det opp på veggen sin hjemme.

Jeg har alltid drømt om å starte noe eget, og å være min egen sjef. På denne måten kan jeg bestemme over arbeidsdagene mine selv, og jeg har mye større frihet. Da er det jo igjen også naturlig at jeg går innenfor den bransjen jeg selv føler jeg har mest kunnskap og ferdigheter innenfor. Jeg har faktisk tatt et par kurs i tatovering selv, og har utført et par stykker på meg selv – og jeg er veldig fornøyd. Jeg har klart å holde rette, fine linjer, og jeg har mestret skyggelegging og symmetri veldig bra. De ser nesten profesjonelle ut.

Veien dit

For å komme meg dit jeg vil, må jeg naturligvis jobbe hardt. Det å starte opp noe eget, uansett hva det er, er ikke akkurat enkelt. Og når man endelig har fått startet opp, skal man jo holde bedriften gående også – det må jo gå rundt rent økonomisk. Jeg må klare å tjene inn alt det jeg har brukt på å åpne opp sjappa, og vel så det. Det koster jo å holde det gående også. Strøm, leie og diverse vedlikehold, for ikke å snakke om utstyr. Utstyret må alltid være i topp stand og vedlikeholdes.

Min plan

Per dags dato har jeg en ganske bra og stødig jobb, som gir en fin inntekt. Med det jeg tjener nå, får jeg til å spare en god sum i måneden. I tillegg har jeg ingen inkassobrev eller noen form for økonomiske hull som kan gjøre det vanskelig for meg å få lån. Jeg håper i grunn at jeg klarer å fnne noen som vil investere i dette også, slik at jeg kan slippe et veldig stort lån.