Bergen tattoo convention

Bergen tattoo convention

Bergen tattoo convention er et årlig arrangement som foregår hvert år i mai måned. Det er høydepunktet for alle som elsker tatoveringer, og det er tre dager fylt av masse herlige show og begivenheter. Her samles de beste tatoveringsartistene fra hele verden, og man kan nyte en helg fylt av tatoveringer, konkurranser og utrolig villt show. Kanskje får man seg en ny tatovering også, til en litt lavere pris enn ellers.

Jeg skal stille!

poland tattoosI år skal jeg faktisk få min egen bod under arrangementet! Jeg ble så glad når jeg fikk søknaden godkjent av arrangørene, for jeg har prøvd dette i flere år. Her får jeg sjansen til å vise fram min kunst og det jeg kan, og kanskje kan ferdighetene mine bli oppdaget av mulige investorer for tattoosjappa jeg planlegger å åpne. Jeg har nettopp kjøpt meg splitter nytt utstyr også, skikkelig profesjonelt og bra utstyr som gir de beste resultatene. Jeg planlegger å utføre tatoveringer litt ekstra billig, slik at prisen ikke er av noen stor betydning. Det viktigste for meg nå, er å få navnet mitt relativt kjent i bransjen. Jeg har også gått til anskaffelse av visittkort, som jeg har tenkt å dele ut til kunder og forbipasserende. På denne måten kan jeg kanskje skaffe meg en liten kundeskare allerede nå, og dermed være mer sikker på at økonomien kan flyte ganske greit når jeg åpner eget. Jeg gleder meg veldig til dette, og jeg øver på å tegne forskjellige motiv hver dag, og øver på å holde hånden så stødig og kontrollert som mulig. Heldigvis er det lettere å tegne utenfor linjene på papir, så jeg tror det skal gå fint. Jeg har god selvtillitt i det jeg gjør, og jeg vet at dette kommer til å bli veldig bra for min karriere.

Dette skal foregå

Det er utrolig mange som skal delta på denne festivalen i år. Det kommer kjente og ukjente fra hele verden, og faktisk kommer flere av mine egne venner til å stille også. Dette er folk jeg har blitt kjent med igjennom diverse forum og spill på nett, men jeg har aldri møtt dem. Jeg gleder meg veldig til det. Og jeg gleder meg til alle oss likesinnede, tatoveringsglade mennesker skal samle oss på felles grunn og ha det gøy! Kanskje får jeg meg en egen tatovering selv også?