De største trendene i tatoveringsverdenen akkurat nå

De største trendene i tatoveringsverdenen akkurat nå

Man kan vel ikke sammenligne tatoveringer helt med mote, for det trendene her varer ofte mye lengre enn en sesong. Her er det ikke snakk om slengbukser eller magetopper som er helt ute bare et par år etter alle brukte opp hele månedslønna si på dem. Det fine med tatoveringer, er nemlig at de kan holde seg ganske tidløse og kule nesten uansett hva man velger som motiv.

Selvfølgelig lønner det seg ikke å ta noe helt tidsriktig, for eksempel kan det hende du kommer til å angre på tatoveringa du tok av «No Fear»-symbolet sammen med kompisgjengen da du var 16, eller tatoveringa av sangteksten til «Baby» av Justin Bieber. Men igjen – hvis du har tatt en slik tatovering, kan du likevel alltid se tilbake på det som en god periode av livet ditt der du hadde det gøy med vennene dine, så det blir jo på en måte en slags konstant minnebrikke.

Dyr

Noe som alltid kommer til å være i vinden som tatoveringsmotiv, er dyr. Alle slags skapninger egentlig, fra virkelige til dyr fra den fiksjonelle verden som enhjørninger og drager. Ofte tar man tatovering av favorittdyret sitt, eller et dyr som et symbol for noe annet. For eksempel er duer et symbol på fred, og kråker kan være symbol på døden. Fordelen med dyretatoveringer er at man kan gjøre de så utrolig forskjellige, alt fra det mest realistiske og svært detaljerte, til mer abstrakt og geometrisk. Man kan også få flotte dyretatoveringer med farger, for eksempel en rødrev med en skikkelig fin og sterk rødfarge på pelsen. Dyretatoveringer vil alltid være populært, så dette er noe det er relativt trygt å ta.

dyr tattoo

Minnemerker

Et annet populært motiv å tatovere, er forskjellige minnesmerker i form av datoer, sted eller navn. For eksempel er det mange som har sine barns navn tatovert, eller sine søsken, samt datoen de ble født. Kanskje er du også ganske reiselysten av deg, og da er det for eksempel fint å tatovere de stedene du har vært, enten omrisset på landet eller stedsnavn. På denne måten har du fine minner fra livet ditt som du blir påminnet når du ser tatoveringene.

Symboler

Mange velger også å tatovere diverse symboler som stjerner, diamanter, sol eller hjerter. Disse kan ofte ha en spesiell betydning bak, men i mange tilfeller er det også bare en fin kunst. Tatoveringer trenger ikke alltid å bety all verdens, det kan også være noe man bare syns er fint, helt enkelt. Det fine med slike symboler, er at det er så mye man kan gjøre med dem. For eksempel kan man lage en svært detaljert diamant med farger og det hele, eller abstrakte og kule hjerter.