De beste tatoveringssjappene i Bergen

De beste tatoveringssjappene i Bergen

Skal man ta en tatovering for første gang, bør man gjøre litt research på forhånd. Likevel er det relativt god standard på alle tatoveringssjapper her i Norge – det er vel mest i utlandet at folk har opplevd en skikkelig skivebom som feilstavelse eller dårlig design. I Bergen er det mange steder man kan velge mellom, og det kan gjøre det litt vanskelig for en som er tatoveringsjomfru!

Et veldig populært sted er Leading Light Bergen AS. De tilbyr både tatovering og piercing. Dette er en svært anerkjent tatoveringssjappe, med veldig dyktige artister. Disse artistene er faktisk også prisbelønte, og alle er medlemmer av “Norsk Tattoo Union”. De har en egen hjemmeside, som er like gjennomført og stilig som tatoveringene de utfører. Her kan du finne bilder av arbeidet du har gjort.

Et annet veldig populært sted er Let’s Buzz – navnet er antakelig oppkalt etter lyden som kommer fra tatoveringspenna. På hjemmesiden deres får du en god oversikt over tatovører og hva de foretrekker å tatovere – slik at du også kan velge den beste for akkurat ditt motiv. Under hver tatovør finner du også forskjellige bilder av arbeidet de har utført. Denne sjappa har holdt det gående helt siden 1991, og har utvilsomt solid erfaring i faget.

ta

Tips

Det er derimot et par ting du kan gjøre før du tar valget ditt. Takket være sosiale medier, har nemlig de aller fleste tatoveringsartister og sjapper en egen konto på instagram eller facebook. Der kan du for eksempel se på bildene de har lagt ut. Her lønner det seg å se på noe som er i samme stil som den tatoveringen du selv ønsker. Ønsker du for eksempel en geometrisk tatovering, kan du se etter bilder av det. Tenker du derimot på å skaffe deg en realistisk tatovering med mange detaljer, bør du se litt ekstra nøye etter bilder av dette på kontoen, gjerne se om de har skrevet navnet på artisten som har utført det også. På denne måten kan du be om at nettopp denne personen gjør tatoveringen din.

Facebook er det en stor sjanse for at du finner forskjellige anmeldelser og tilbakemeldinger også, så her kan du lese litt igjennom hva andre folk har å si om stedet. Dette kan gjøre deg litt mer forberedt.

Hos alle tatovører får du dessuten gode tips til hvordan du skal behandle tatoveringen din i ukene som kommer. Den må nemlig tas godt vare på for at den skal holde seg fin i lang tid.