Ting jeg liker å gjøre

Ting jeg liker å gjøre

Nå har det kanskje blitt rimelig klart allerede at jeg liker tatoveringer. Dette innebærer da også å utøve selve tatoveringen. Dette er noe jeg startet med allerede på gutterommet som tenåring. Metoden jeg brukte dag er absolutt ikke noe å anbefale – det er faktisk ganske farlig.

Jeg brukte nemlig rett og slett nål og blekk. Jeg fant en passende nål i mammas syskrin, og dekonstruerte en kulepenn, slik at jeg kunne få ut blekket fra andre enden. Deretter skar jeg rett og slett i min egen hud med nåla, og helte blekk i. Disse tatoveringene er ikke spesielt pene å se på – jeg gikk for noe enkelt som “K”, første bokstaven i navnet mitt, og en sirkel – men de sitter godt enda. I tillegg er de begge også blå, ettersom jeg ikke hadde svart blekk tilgjengelig.

Kunst

Når det er sagt, er jeg faktisk ganske allsidig. Jeg liker jo tatoveringer fordi jeg ser på det som kunst, og jeg har også en stor interesse for annen kunst også. Jeg drar ofte på gallerier her i Bergen for å se på nye utstillinger, og hver gang jeg reiser et sted, er det et must å stikke innom et lokalt galleri der. Jeg har selvfølgelig også vært i Louvre, det anerkjente museumet i Paris. Det tok nesten pusten fra meg – og jeg brukte altfor mange timer der. Jeg har alltid likt å male og tegne selv, og jeg har også egne, selvmalte bilder som pryder veggene i leiligheten min.

kunst

Musikk

Musikk er også en av mine største lidenskaper. Jeg har vokst opp med en far som er ihuga Rolling Stones-fan, og en mor som brenner for Queen og Bruce Springsteen. Det er sannelig ikke den verste musikken å vokse opp til! Selv har jeg en utrolig bred musikksmak – jeg liker alt fra hard metal, hiphop og rock til gammel pop, indie og opera. Dette er jo også en type kunst, kan man si. Jeg har også mitt eget band her i Bergen sammen med noen venner fra tiden på videregående. Vi holder fortsatt koken, og spiller rett som det er på lokale puber og arrangementer i byen vår. Dette gjør vi mest for moro skyld, det er en hobby og en fin måte å opprettholde kontakten med gamle kompiser på.

rock musikk

Jeg spiller da selv litt forskjellige instrument. Det jeg føler meg mest komfortabel med, er trommer. Mitt store idol da jeg var yngre (og egentlig fortsatt), er Roger Taylor fra Queen, så jeg fikk mamma til å fikse håret mitt slik at jeg lignet mest mulig på han. I tillegg spiller jeg også bass, samtidig som jeg holder på å lære meg piano.

Jeg har mange baller i luften, for å si det sånn!